top of page

La Fira d'Economia Solidària

Què és la fira?

És l'espai de trobada dels diferents projectes, empreses, persones o entitats que aposten per l'economia social, sostenible i solidària a la nostra ciutat. Pretén ser útil per donar-nos a conèixer a la ciutat però també per a cohesionar i reforçar l'espai de l'economia social.

Quan, on, com?
 

La Fira es realitzarà el proper dissabte 17 de juny a partir de les 11h del matí fins a les 19h del vespre a la Rambla del Celler

 

Diferents entitats, empreses i col∙lectius exposaran els seus projectes en paradetes al llarg del dia*, i es realitzaran diferents actes d’acompanyament com xerrades, taules rodones o activitats lúdiques per a nenes i nens.
 

 

L'horari dels expositors és: a les 9:30h (muntatge) i a les 19h (desmuntatge).

* la fira no es fa responsable dels robatoris ni desperfectes ocasionats per causes alienes a l’organització

M'hi puc inscriure?

Si tens un projecte d'economia social, ets de Sant Cugat o de municipis veïns i tens ganes de compartir-lo, ho pots fer a través del següent enllaç (botó inscripcions) :

La inscripció val 15€

El cost de la carpa són 10€ addicional (opcional, segons disponibilitat). El cost és per pagar el transport.

Fira realitzada.

N'estem preparant un altre

Programa d'activitats (provisional):
 

 • 12h-13:30h: "L'economia social i solidària i l'educació (altres educacions, altres formes d'emprendre en el món educatiu)". Participen representants del Cooperativisme a l'Aula, la Arbreda, Nuna, Creanova.
   

 • 13:30-14:30h: Vermut musical (grup a determinar)
   

 • 17:30-19h: "Som Responsables: podem viure la nostra vida quotidiana amb economia solidària". Participen: Som Energia, Som Mobilitat, Eticom-Som connexió, FETS, Finançament Ètic i Solidari
   

 • Altres activitats:
   

  • 11h-12h. i 16:30h-17:30h: Espai Speak Corner en el que les entitats d'economia solidària de Sant Cugat ens explicaran els seus projectes.
    

  • Tot el dia: Espai de Cellers de cooperativisme de difusió i dinamització de l'economia social i cooperativa en els municipis del Vallès Occ. Sud.
    

bottom of page