top of page
2019-27-4 Eco Las Planas-8543.jpg
QUI SOM?

​Som una entitat sense ànim de lucre dedicada al foment, promoció i divulgació de l'economia social i solidària a Sant Cugat del Vallès.

Hi participem persones a títol individual, projectes de l'economia social i entitats.

 

PARTICIPA!

PARTICIPA!

La participació està oberta a totes aquelles persones i col·lectius que vulguin treballar per la promoció de l'economia social a Sant Cugat.

En especials projectes empreserials que busquin una xarxa de suport i impuls.

 

accions

Treballem en diverses accions ,de difusió i divulgació de la economia equitativa, democràtica, sostenible responsable i amb valors que volem per la nostra societat.

Entre aquestes accions fem fires, jornades, formacions i altres. Uneix-t'hi!

TREBALLEM PER UN SANT CUGAT PLE

D'ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA

Qui som la Xarxa?

La Xarxa d'Economia Solidària de Sant Cugat és una plataforma ciutadana transversal que té per objectiu la difusió, la presa de consciència i l'impuls d'una economia més equitativa, democràtica, justa i sostenible.

Necessitem una economia al servei de les persones i l'entorn natural, el motor de la qual sigui el benestar de la societat i el medi ambient per sobre de l'ànim de lucre privat.

 

L'economia social i solidària és aquella que treballa des de la cooperació i el reconeixement dels drets de les persones i pel seu benestar.

Ens trobem periòdicament al Sincrocoop de Cal Temerari

 

Des de la Xarxa d'Economia Solidària de Sant Cugat treballem per impulsar-la i fer-ne difusió. Suma-t'hi i ajuda a fer-la cada dia més potent!

TROBA'NS I PARTICIPA

Ens trobem periòdicament al SINCROCCOP de Cal Temerari (Carrer de Sant Esteve, 8-12).

Contacta'ns a través d'aquest formulari o al correu santcugat@xes.cat

Success! Message received.

contact
bottom of page